Designers

Permanent Designers


Hans Kan
Hans opende KAN Antwerpen in 2007 met zijn eigen merk lederwaren. Hij begon ooit met een strak ontwerp voor een lederen organiser en heeft ondertussen een ganse collectie van accessoires achter zijn naam staan.
Ook voor een custom ontwerp van hem kan je bij KAN Antwerpen terecht.

Machteld Heylen
Machteld is één van de ontwerpsters die vanaf het eerste uur bij ons exposeerd. Met haar speelse ontwerpen kan ze iedereen aanspreken en voor ieders smaak een gepast ontwerp voorstellen. U kan bij ons terecht voor verlovings- en trouwringen, of andere juwelen van haar, op uw maat gemaakt. Ze brengt geregeld een nieuwe collectie uit geïnsprireerd op haar leefwereld.

Ria Lins
Ria werkt ook al enige tijd met ons samen. Haar "geweven" juwelen hebben ondertussen wereldwijde erkenning gekregen en verschillende prijzen gewonnen.
Wij zijn fier haar werk te mogen vertegenwoordigen.

Hannes Groffy
Hannes kwam bij ons terecht vlak na zijn Master studie in 2011 met de gemengde expo "Class of 2011" Zijn werk springt in het oog omdat het alles behalve alledaags is. Hij haalt zijn inspiratie uit de natuur en werkt vooral met zilver en hout (schors, tak,...) Buiten zijn experimentelere juwelen heeft hij ook zeer draagbare exemplaren.
Hannes beloofd het nog ver te schoppen met zijn werk.

Elisabeth Lemahieu
Elisabeth vervaardigd niet alleen juwelen met hoogwaardige materialen zoals goud en edelstenen. Ze heeft ook een uitgebreid assortiment van objecten zoals lampen, klokjes, cocktailprikkertjes en aanstekers. Eén van haar favoriete materialen om mee te werken is bakeliet, een echt Belgisch product.
Kom gerust langs bij ons indien u geïntereerd bent in haar werk.
Isabelle Vermeersch
Isabelles juwelen kunnen beschreven worden als elegant en fijn, met een vintage touch, dat past in in ieders budget. De stukken worden gemaakt met edele metalen en stenen van over de hele wereld. Het zijn juweeltjes voor alle dag en om voor altijd lief te hebben.
Zoek je iets persoonlijks? Isa kan jou hier ook bij helpen!

Benjamin van der Zalm
Benjamin werkt met ons samen sinds de Winter expo van 2012. Hij springt in het oog met zijn ring " 't stad rond uwe vinger" maar is veelzijdiger dan dat. Zo stond hij bij ons in de kijker met zijn polynesische collectie juwelen, zijn fotografie en kunstinstallaties. 

 Guest Designers


Nancy Aillery 
Nancy stond bij ons in de spotlight tijdens "Spring 2013". Zij ontwerpt fantasiejuwelen met hoogwaardige metalen en edelstenen.
Nancy maakt ook schilderijen.
Clarisse Bruynbroeck - Jonathan Hens - Celina Gram
Tijdens deze blitsexpo konden 3 net afgestudeerde talenten hun werk laten zien in onze showroom gedurende drie dagen.
Het was groot succes met veel belangstelling! Hou deze namen zeker in de gaten, want hier gaan we nog veel van horen.

Els Vansteelandt
Els exposeerde bij ons tijdens "Summer 2012".
Zij stal de show met haar zilveren juwelen en objecten.

Marleen Henot
Marleen exposeerde bij ons tijdens "The Class of 2011" en tijdens "Gifted", de expo die daarop volgde. Zij pakt vooral uit met haar uiterst speelse ringen, waarbij ze vertrekt vanuit een reeds bestaande ring en die helemaal transformeert naar haar eigen interptretaie daarvan.

Valerie Thys
Valerie combineert haar werk in de media met de creatie van hedendaagse juwelen in zilver gecombineerd met parels, glas en half-edelstenen.
Zij exposeerde in november/december 2010 bij KAN Antwerpen.


Viviane Coubergs
Viviane studeerde juweelontwerp aan het Sint-Lucasinstituut in Antwerpen. De afgelopen jaren creëerde zij als freelance designer talloze juwelen, accessoires en kostuumontwerpen, onder meer voor de Vlaamse Opera, film- en theaterproducties en het MOMU.
Wil u ook graag met ons samenwerken?

We zijn steeds op zoek naar nieuw talent. Ben jij net afgestudeerd als juweelontwerper of designer en denk jij in ons concept te passen? Of ben je reeds een gevestigde waarde in de Belgische ontwerpwereld en hebben wij elkaar nog niet leren kennen?
Neem dan zeker contact met ons op. We kijken er naar uit jou te ontmoeten.
Stuur een mailtje met een korte voorstelling van jezelf en je werk naar ise@kan.be en wie weet lig ook jij binnenkort in onze galerij te pronken!